Se nogle af vores tidligere SEO cases

Treatness case

Treatness.dk

Treatness.dk fik foretaget SEO på deres hjemmeside med start i januar 2021. Ved start havde Treatness.dk 3,87 daglige besøg i januar måned. I maj måned var Treatness.dk daglige besøgstal steget til 47,09 – en stigning på over 1000%.

Lysbehandling case

Lysbehandling.dk

Lysbehandling er en helt ny webshop designet og udviklet af Online Vækst. Da webshoppen vær færdigudviklet, blev der udført SEO på webshoppen. Fra helt nyt domæne og webshop, til organiske besøg via Google på kun 4 mdr.

Deps case

Deps.dk

DEPS Byg & Anlæg fik designet og udviklet helt ny hjemmeside, da den tidligere hjemmeside ikke fremstod professionel og brugervenlig. Konsekvensen heraf var manglende kundehenvendelser – med den nye hjemmeside får DEPS Byg & Anlæg nu flere kundehenvendelser via hjemmesiden end nogensinde før.

kj kloakservice case

Kj-kloakservice.dk

KJ Kloakservice kontaktede Online Vækst, da der ikke var nok besøgende på hjemmesiden, og da KJ Kloakservice ikke var synlig i søgeresultaterne på Google. På blot 2 mdr. opnåede KJ Kloakservice flere gode top placeringer. Som følge heraf er KJ Kloakservice blevet mere synlig, og får nu flere besøgende på hjemmesiden.

Skal vi sammen skabe online vækst?

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på et samarbejde, eller hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.

Få din gratis SEO analyse

Beskriv din virksomhed, herunder virksomhedsprofil, hjemmeside, og så meget information som muligt om antallet af besøgende, kontakthenvendelser og placering af din virksomheds hjemmeside i søgeresultaterne på Google.