SEO

Kom til tops i søgeresultaterne

KOMPLET SEO OPTIMERING

SEO for små & mellemstore virksomheder

Vi tilbyder komplet SEO-optimering til små & mellemstore virksomheder, herunder SEO-analyse, On-Page SEO, Teknisk SEO og Linkbuilding.

SEO-Analyse

Under det indledende arbejde foretager vi SEO-analyse af din virksomhed, for at få overblik over din nuværende situation, samt søgeordsanalyse til brug i det løbende SEO-arbejde.

On-Page SEO

On-Page SEO handler om at optimere indholdet på hjemmesiden, med udgangspunkt i søgeordsanalysen, så det afspejler de søgninger man gerne vil frem på.

Teknisk SEO

Teknisk SEO handler om at optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden, og om at foretage SEO-tiltag der gør det nemmere for Google at indeksere hjemmesiden i søgeresultaterne.

Linkbuilding

Linkbuilding handler om at øge antallet og kvaliteten af indgående links til hjemmesiden, med det formål at forbedre hjemmesidens placeringer i søgeresultaterne.

Sådan gør vi

Vi udarbejder først de indledende analyser, så vi får overblik over hvilke SEO-tiltag der er nødvendige. Herefter opdaterer vi løbende med SEO, og sender rapporter over udviklingen.

SEO

01 Indledende Analyser

Vi starter ud med de indledende SEO- & søgeordsanalyser, hvor vi får overblik over hvilke SEO-tiltag der skal tages i brug, samt lægger fundamentet til den løbende SEO-optimering.

Løbende optimering

02 Løbende Optimering

Under den løbende SEO-optimering arbejder vi med udgangspunkt i SEO- & søgeordsanalysen, og går i dybden med On-Page SEO, Teknisk SEO og linkbuilding efter behov.

SEO

03 Afsluttende Rapportering

Undervejs og efter arbejdet med SEO-optimeringen er afsluttet, udfærdiger vi rapporter der har til hensigt at give overblik over den udvikling vores SEO-tiltag har medført.

Kom til tops på de lokale søgninger med Google My Business

Lokal SEO

I tillæg til de organiske søgeresultater, kan man ved at benytte sig af Google My Business også få fremvist sin virksomhed i de lokale søgninger. Lokal SEO er velegnet til virksomhed der tilbyder services og ønsker kunder i deres lokalområde.

Lokal SEO

Det siger vores kunder

Se hvad nogle af vores kunder har at sige om deres samarbejde og resultater med vores SEO.

Gav mig en sikkerhed for at skabe de resultater som de lovede, ellers fik jeg mine penge igen. Dog gik der ikke mere end 3 måneder og de havde nået målet.
Anders M.
Freelancer
Jeg blev rigtig godt tilfreds med resultatet. Min hjemmeside fremstår nu meget mere professionel og brugervenlig, og jeg viser den stolt frem igen til mine kunder.
Jonas Clausen
DEPS BYG & ANLÆG

Ofte Stillede Spørgsmål

Find svarene på de spørgsmål om SEO som vi oftest bliver spurgt om.

SEO står for Søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization), og går kort fortalt ud på at forbedre hjemmesiders placeringer i søgemaskinernes søgeresultater, såsom Google, Bing med flere. En effektiv SEO-optimering af hjemmesiden vil føre til flere topplaceringer, som er vigtige at opnå for at blive set, og for at få de søgende ind på lige netop din hjemmeside. SEO er altså en effektiv måde for virksomheder til at blive set af potentielle kunder, og som følge deraf, også en effektiv måde til at få flere kunder og salg i virksomheden.

Når søgemaskinerne skal afgøre hvilke hjemmesider der skal vises i søgeresultaterne, afgøres det ud fra en vurdering af hvor relevant de enkelte hjemmesider er for søgningerne. For at komme til tops i søgeresultaterne, gælder det altså om at optimere sin hjemmesides relevans for de enkelte søgninger man gerne vil have sin hjemmeside vist på. Ved at optimere indholdet på sin hjemmeside, så indholdet afspejler og har relevans til de søgninger man gerne vil have sin hjemmeside frem på, kan man derved forbedre sine placeringer i søgeresultaterne. 

Som virksomhed er det vigtigt at være synlig så potentielle kunder kan finde frem til virksomheden, når de er på udkig efter virksomhedens ydelser, produkter og lignende. En af de vigtigste kanaler hvorfra man kan give sin virksomhed mere synlighed, er via søgeresultaterne på Google og de andre søgemaskiner. Derfor er det vigtigt at virksomheden også vises i søgeresultaterne, for at kunne konkurrere med virksomhedens konkurrenter om de mange potentielle kunder der findes via søgeresultaterne. Det er her SEO kommer ind i billedet. Ved at øge virksomhedens synlighed og placeringer i søgeresultaterne, vil SEO i sidste ende være afgørende for at potentielle kunder finder lige netop din virksomhed, når de søger på Google eller de andre søgemaskiner.

På spørgsmålet om hvorvidt din virksomhed har brug for SEO, kan hurtigt afgøres ud fra to spørgsmål; vil du have flere besøgende din hjemmeside via søgeresultaterne på Google? Vil du gerne forbedre dine placeringer i søgeresultaterne på Google? Kan du svare ja til disse spørgsmål, så er din virksomhed en oplagt kandidat til at få foretaget SEO optimering.

Der er ikke noget endegyldigt svar på hvor lang tid det tager før SEO virker. Man må dog påregne nogle måneder før der kan påvises konkrete resultater, hvilket også er grunden til at vi aldrig arbejder med en tidsramme på under 3 mdr. Som oftest vil tidsrammen for hvornår vi kan garantere resultater ligge på mellem 3-6 mdr.

Vil du til tops i søgeresultaterne?

Vi tilbyder en gratis SEO analyse hvor vi starter med at give fuldt overblik over din nuværende situation og muligheder med SEO.

Få din gratis SEO analyse

Beskriv din virksomhed, herunder virksomhedsprofil, hjemmeside, og så meget information som muligt om antallet af besøgende, kontakthenvendelser og placering af din virksomheds hjemmeside i søgeresultaterne på Google.